GVK השלימה מערך התייעלות אנרגטית במערכות הקירור של “קונצ’רטו”

GVK השלימה מערך התייעלות אנרגטית במערכות הקירור של “קונצ’רטו”

קונצ’רטו מאפים אלאיי הינה מאפייה המייצרת מגוון רחב של מאפי איכות הנמכרים כמוצרים קפואים לבתי קפה, חנויות ורשתות שיווק, בהם לחמים, מאפים מתוקים או מלוחים. החברה פנתה ל-GVK פתרונות קירור בבקשה לביצוע תהליך התייעלות אנרגטית במערכות הקירור וההקפאה הפועלות ב

ניתוח צריכת החשמל, לפי החשבונות החודשיים בהם התבצע התהליך, מצביע על חיסכון של 40 קוט”ש, שמשמעותו למעלה מ-100 אלף ש’’ח בשנה. תוך פחות משלושה חודשים נרשם גידול בתפוקת ההקפאה של 136%, יותר מפי 2 מיעד החיסכון שנקבע.
בנוסף, מעבר לחיסכון הכספי, תרם הפרויקט לשיפור ולייעול תהליכי העבודה. ניצול נכון של שטח תא ההקפאה שיחרר “צוואר בקבוק” ולכן גדלו שטח ההקפאה ופוטנציאל ההקפאה ותנועת העגלות השתפרה משמעותית. כיום, עבודה עם שני שוקי פריזר הצטמצמה לשימוש באחד בלבד, כאשר המשמעות היא מדחס אחד בפועל במקום הפעלת שלושה מדחסים. מערכות הקירור וההקפאה עובדות בצורה אופטימאלית וכך מאפשרות למקסם את התוצאות העסקיות של החברה כולה.
ויאצסלב (סלביק) גרויסמן, מנכ”ל חברת GVK פתרונות קירור: “בכל מערכת קירור ניתן להעלות את הנצילות ולהגדיל את התפוקה בעזרת מספר פעולות חכמות. מדובר בהשקעה זניחה המביאה לתוצאה מצוינת בתוך זמן קצר. מהנתונים אנו רואים כי החזר ההשקעה הוא מהיר מאוד ביחס לכל השקעה אחרת. הידע והניסיון הרב של GVK בתחום התייעלות אנרגטית וחיסכון בחשמל במערכות קירור והקפאה וכן שיתוף הפעולה ההדוק עם הלקוח, סייעו בידינו לבצע את הפרויקט במהירות, ביעילות ולשביעות רצונו של הלקוח.”
חברת GVK פתרונות קירור מציעה ללקוחותיה התייעלות אנרגטית המבוססת על ניסיון של למעלה מ-15 שנים בתחום. החברה מכוונת לניצול מלוא הפוטנציאל ואופטימיזציה של המערכות, תוך רתימת הידע, החדשנות הטכנולוגיות והציוד המתקדמים ביותר לטובת הלקוח. החברה פיתחה שיטה פורצת דרך להתייעלות אנרגטית של מערכות קירור, הקפאה ומיזוג אוויר מכל הסוגים וחסכון של עד 70% בהוצאות החשמל, לצד שמירה על איכות הסביבה. בנוסף, מקנה GVK ללקוחותיה כלים לניהול יעיל של מקורות האנרגיה ובעיקר - שקט תעשייתי.
 










פי.סי.חץ