“כל בשר” השיקה חדר הקפאה מתקדם וחסכוני באנרגיה

“כל בשר” השיקה חדר הקפאה מתקדם וחסכוני באנרגיה

GVK פתרונות קירור הקימה עבור חברת “כל בשר” חדר הקפאה (1250 ממ”ק), עם מערכת מרכזית ושלושה מדחסים סמי-הרמטיים.

 


לדברי החברה, זהו חדר ההקפאה הראשון בישראל הכולל מערכת התייעלות אנרגטית מובנית. 
סלביק גרויסמן, מנכ”ל GVK, אומר: “התחייבנו לספק חדר קירור שיחסוך לפחות 30% מעלויות החשמל. ב”כל בשר” הוחלט להשקיע השקעה ראשונית גדולה יותר בבניית חדר קירור חדש עם התייעלות אנרגטית, שיספק מענה יעיל יותר להמשך הפעילות לטווח הארוך. בבניית החדר שילבנו לראשונה טכנולוגיות חיסכון שפיתחנו בניהול מבוקר אוטומטי. המעבים והמפזרים הנם על פי תכנון ייחודי, להשגת מקסימום חיסכון בחשמל. כל זה יוצר חיסכון דינמי שלא יושם עד כה בארץ”. 
“כל בשר” מתמחה בשיווק ועיבוד בשר, מייבאת ומשווקת בשרים בפריסה ארצית, בעיקר מארצות מתמחות כגון ארגנטינה, לרשתות שיווק, מסעדות, אולמות אירועים ומוסדות חינוך. 
מנהלי החברה שלום ויניב תורג’מן מסרו כי: “אופי הפעילות שלנו בתחום הבשר מחייב תנאים מבוקרים וטמפרטורה מותאמת לטריות המזון ואיכותו. על כן נדרשנו למהלך שישדרג את חדרי ההקפאה. החברה נושאת את “התו הירוק” בזכות שמירתה על סביבה ירוקה, והליך ההתייעלות האנרגטית הנו צעד נוסף שלנו בתחום זה”.  
חברת GVK נוסדה על ידי ויאצסלב (סלביק) גרויסמן בשנת 2000, וחרטה על דגלה ערכים של מקצוענות, אמינות ויושרה. כיום נחשבת החברה לאחת המובילות בתחום שירות ואחזקה למערכות קירור, הקפאה ומיזוג אוויר בישראל, ומחזיקה בניסיון עשיר בשירות החברות המובילות במשק. בין לקוחות החברה: רשתות מזון, מלונות, מפעלי פלסטיק, חברות מתעשיית התרופות ומפעלי מזון הכוללים את המאפיות הגדולות בארץ, מפעלי בשר, קייטרינג וחקלאות. החברה מפעילה צוותים מקצועיים באזור המרכז והדרום, הכוללים טכנאים מורשים שעוברים הכשרה ייחודית בחברה ב”שיטת 4 השלבים”, שיטה ייחודית המבטיחה שירות מקצועי, מדויק ואמין למערכות בזמן אמת ובמחשבה לטווח הארוך.  

 










פי.סי.חץ